Zapraszamy na forum Aishwaryi Rai i nie tylko
Aishwarya kręci naraz trzy filmy
Aishwarya Rai Bachchan jest zajęta kręceniem trzech filmów naraz. Właśnie wróciła z południa po tym jak kręciła tam film Endhiran w reżyserii Shankar'a oraz film Mani Ratnam Raavan, który zajął więcej czasu niż planowano. Teraz zajęta jest filmem Action Replay Vipul Shah.
Aishwarya nadal musi nakręcić trzy piosenki do filmu Action Replay, film niestety nie pojawi się w październiku tego roku. Wszystkie te podróże sprawiły, że Aish była chora, a nawet miała gorączkę.
Oprócz tego, Aishwarya kręci film Guzaarish ponieważ Hrithik Roshan nie ma żadnych dodatkowych dat.
Martwi się również tym, że jej dwie piosenki z filmu Endhiran przedostały się do internetu.
Piosenki zostały kręcone w Machu Pichu w Peru i już są na YouTube mając 13,000 wejść.
Poniżej możecie zobaczyć filmik:
Ostatnio edytowany przez Svasti (2009-09-13 21:53:45)
Biedna musiała się wykończyć skoro dostała gorączki. Mam nadzieję że zzrobi sobie przerwe jak na kręci te trzy filmy. Chociaż słyszałam że planuje następne .....
Aishwarya napisał:
Biedna musiała się wykończyć skoro dostała gorączki.
Mam nadzieję że zzrobi sobie przerwe jak na kręci te trzy filmy. Chociaż słyszałam że planuje następne .....
Ja uważam, że Aishwarya skończy te projekty filmowe, które jeszcze ma po czym poświęci się rodzicielstwu. Już w paru newsach o tym mówili. Poczekamy, zobaczymy
Svasti napisał:
Ja uważam, że Aishwarya skończy te projekty filmowe, które jeszcze ma po czym poświęci się rodzicielstwu. Już w paru newsach o tym mówili. Poczekamy, zobaczymy
Racja , tez tak uważam . I wgl , to jak dla mnie nie powinna martiwc się ' przedostaniem ' filmików na y-t . To tylko zrobi większy apetyt na film
.
A co do filmiku to , te piórka są ekstra ! xD
O tak już się mogę doczekać tych filmów. A no tak jeśli ten filmik przedostały się na youtube to zwiększą apetyt na film
.