Zapraszamy na forum Aishwaryi Rai i nie tylko
Vivek nazwał Aishwaryę plastikową
Rozmowa Vivek Oberoi z Farah Khan w programie Tere Mere Beach mein o jego byłej dziewczynie Aishwaryi Rai jest w tych dniach na językach.
Kariera Vivek'a zmieniła tory odkąd zaczął spotykać się z Aishwarya Rai, popełnił przy tym parę błędów jak zwołanie konferencji prasowej przeciwko Salman'owi Khan'owi (byłemu Aish).
Gdy Farah zapytała podczas wywiadu Vivek:
“Lekin jinke liye aapne yeh sab kiya unhone kabhi bhi aap ka saath diya? Appreciated hua?”
Vivek odparł:
“Nie! Ulta yeh hua ki “tum bahut immature ho.” Apne industry mein ek dastoor hai – Jaise Tupperware jahan plastic ke dabbe banate hain … usse zyada plastic hamare yahan hai. Uśmiech z plastiku, serce z plastiku,... wszystko z plastiku!"
Gdy został zapytany czego nauczył się po tym związku odparł:
"Nauczyłem się, że cokolwiek robisz, rób to z sercem... słuchaj wszystkich, ale rób to co w porządku dla ciebie! Nie bój się w trudnych czasach, nie bądź zadufany, czy zuchwały w dobrych czasach - Maine yehi sikha hai ki ‘jo bhi karna hai dilse karo, sabki suno khud ki karo, bure waqt pe ghabrana nahi aur acche waqt pe paglana nahin’.”
Jak sądzicie, czy Aishwarya jest naprawdę "z plastiku", czy to taka zemsta byłego?
aishwaryarai.bloog.pl
by: Svasti
Aishwarya z plastiku ?!
Sory , już wypowiadałam się na ten temat , ale trudno , powtórzę to .
Vivek zawaliłes sprawe i tyle ;/ Jak dla mnie jest to jego EWIDENTNA " ZEMSTA " .
Parvati zgadzam się z tobą. Tylko że Ash nic złego Vivkowi. Ash z plastiku ona pomaga dzieciom wpłaca pieniądze..itp. I to mam być z plastikowe serce?! Niech on lepiej popatrzy na siebie. Aish jest piękna, naturalna i dobra. Nienawidzę Vivka!!
Vivekowi chodziło pewnie o fakt z tego co czytałam, że on wiele dla Aish poświęcił, nawet zwołał dla niej konferencję prasową przeciw jej ex Salmanowi, a ona go nazwała niedojrzałym. Co nie zmienia faktu, że zachował się mało po dżentelmeńsku, no bo jaki były facet oczernia swoją byłą?
Oj Vivek po chamstwu się zachował Aishwarya wcale nie jest z plastiku !
Jeśli chodzi o niektóre słowa co s w języku hindi to ja ostatnio zaczęłam naukę tego języka może później jakoś uda mi się to przetłumaczyć
Wiesz Svasti , to , że zwołał konferencje ' dla niej ' , powinno świadczyć o tym , że Aish jest dla niego ważna i , że on sie o nią troszczy - według mnie , taka pomoc powinna być BEZINTERESOWNA . A jak widać Vivek chciał , aby Aish mu .. hm ? Padła do stóp w geście podzięki ? ; O .
Ehh , nie ważne . Jak dla mnie Salman to psychol , a Vivek , ciężko mi stwierdzić , bo tak do ońca nie wiemy , co miał na myśli .
O tak! Vivek jest najokropniejszy!! Jak mógł ją aż tak oczernić!? Myśli tylko o sobie. Pewnie był zazdrosny że Aish jest szczęśliwa z Abim. I żałuje że nie jest z Aishwayą.