Zapraszamy na forum Aishwaryi Rai i nie tylko
Według najnowszych badań cyberprzestrzeni , to nie nazwisko Katriny Kaif ( jak w zeszłym roku ), a nazwisko Aishwarya Rai Bachchan było najczęściej wyszukiwane przez fanów.
Badania firmy McAfee wykazały , że wśród indyjskich aktorek , najbardziej" poszukiwana" jest właśnie Aishwarya. Tapety, wygaszacze ekranu oraz filmy z jej udziałem są pobierane z sieci najczęściej , nie mal przez całą dobę. Niestety , to stanowi pożywkę dla hakerów, którzy dołączają do ściąganych przez fanów zdjęć, filmów itd. przeróżnych wirusów, spamu itd.
"Użytkownicy powinni być ostrożni, oraz posiadać antywirusa lub program zabezpieczający" - powiedział Kartik Shahani, dyrektor regionalny, Indie, McAfee .
żródło: www.aishwarya.ubf.pl
Ostatnio edytowany przez Parvati (2009-09-17 14:23:33)
Tak więc, gratulacje Aish ! .
A co do newsa , to jestem z siebie dumna .
Hahah , teraz wiem , jak je dodawać .
To dobrze Parvati Świetnie nasza jest co raz bardziej znana
I lubiana. No bo jak Aish nie można lubieć?Yego nie da się zrozumieć
Racja , ale nie rozumiem ludzi , którzy twierdzą , ze Aish jest sztuczna , gra jak kłoda (?) :O itd. A już kompletnie nie rozumiem tych, którzy twierdzą , że Aish jest brzydka .. Bo z takimi komentarzami też się spotkałam .
Jak widać , ludzie co innego piszą / mówią , a co innego robią .
No bo gdyby nikt nie lubiał Aish , to przecież straciłaby swoją pozycje w Bolly , nikt nie chciałby jej w swoim filmie , a jednak . Fakty mówią same za siebie
Parvati ja są dze że poprostu są zazdrości bo to raczej kobiety Ash nie lubią. W końcu Aish to najpiękniejsza kobieta:) Wcale się nie dziwie że Ash jest częściej wyszukiwana przez ludzi bo jest sto razy piękniejsza od Katry:). Dziwie się tym że w tamtym roku to Katrina była najczęściej wyszukiwaną osobą...
Nie dziwię się temu, że nazwisko Aishwarya Rai jest najczęściej wyszukiwane, w końcu Aishwarya jest międzynarodową gwiazdą, reklamuje Indie za granicą, a taka Katrina może być sobie sławna w Indiach, konkurować z Aishwaryą w indyjskich reklamach, ale to Aish jest najlepsza
Ja również się nie dziwię i gratuluję
Dzisiaj przyszły do nas książki z muzyki i nie zgadniecie kto w niej był
Sama cudowna Aishwarya i Madhuri
Pokazane są różne tańce i jak do Indii doszło to na tancerkę wstawili Aish i Madhuri.
Zdjęcie z filmu Devdas.
O te :
http://www.missbolly.com/wp-content/upl … e-dola.jpg
Łał !
A jakie macie książki od muzyki ? .
Zaraz wam podam
Tytuł: Muzyka
Autorzy:Małgorzata Rykowska i Zbyszek Szałko .
i to znajduje się na 172 str.
Właśnie co do wirusów moja koleżanka ściągła sobie jakoś kiedyś tapetkę z Aish a tam wirus. Także racja, trzeba uważać...!