Zapraszamy na forum Aishwaryi Rai i nie tylko
Jak wiadomo ,
Aishwarya Rai - Bachchan obecnie jest bardzo zajęta . Jej praca i obowiązki pochłaniają ją na tyle, że Aish , nie zgodziła się zagrać w nadchodzącym filmie A . Gowarikera .
W filmie " Khelien Hum Jee Jaan Se " , nowym projekcie Gowarikera , u boku Aish, miałby wystąpić jej mąż - Abhishek Bachchan .
Aishwarya mówi:
" W tej chwili nie mam żadnych wolnych terminów , mój dziennik ( terminarz ) jest napakowany . Zdjęcia do " Khelien Hum Jee Jaan Se " miałyby zacząć się już w przyszłym miesiącu - także niestety nie ma o czym mówić. "
" A ponieważ Ashu ( Gowariker ) - ciągnie dalej Aish - jest moim przyjacielem i jego głównym charakterem jest mój mąż , to oczywiście o tym wiedział . Więc nie pojawiły się żadne dyskusje na ten temat."
Gowariker mówił:
" (...) Aishwarya to profesjonalistka , jedna z najlepszych aktork jakie mamy , więc nie chcielibyśmy zakłócić jej planów w jaki kolwiek sposób . Jestem bardzo zadowolony z nadchodzącej pary ; Abhi & Asin (...)."
www.bollywoodworld.dbv.pl
Tak to już jest ... przepełnione terminarze
Ale dobrze że się wszystko wyjaśniło i fajnie że Abhishek zagra z Asin
Mogłam tu spojrzeć bo nie potrzebnie tłumaczyłam ale trudno, dam na inne forum.
Szkoda, że Aishwarya nie wystąpi w kolejnym projekcie razem ze swoim mężem, ale jak to mówią co za dużo to niezdrowo
zo tak co za dużo to nie zdrowo.. Bidulka .. Ash ostatnio ma strasznie dużo na głowie. I cóż jak to powiedział Gowariker....
Aishwarya to profesjonalistka , jedna z najlepszych aktork jakie mamy Oto święta prawda:)
Oj tak Aish za dużo pracuje . I tak fajnie ,że zagra z Abhim. Ale myślę,że należy jej się urlop i powinna wypocząć
Silna z niej kobieta. Podziwiam ją Tyle głupich plotek rozpuszczono na jej temat... A ona dalej pracuje i się nie załamuje:)
Doskonale wiemy , że Aish nie może iść teraz na urlop .. Jeśli to prawda , że planuje zostać matką i zająć się domem w przyszłym roku , nie może teraz odpoczywać , musi dokońćzyć wszystkie projekty .. Smutne , ale takie życie .
Życze jej tylko , aby dała sobie radę i nie zwracała uwagi na tych ' pseudo - fanów ' ;///
Aish - masz nas !
Nio oby tylko się nie za bardzo przepracowała. Ponieważ kiedyś miała już problemy ze zdrowiem .