Zapraszamy na forum Aishwaryi Rai i nie tylko
Aishwarya i Hrithik za¶piewaj± w Guzaarish
Po eksperymentach ze ¶piewem w Kites, Hrithik Roshan zaprezentuje nam się jako wokalista w filmie Sanjaya Leela Bhansali 'Guzaarish'. Razem z nim za¶piewa Aishwarya.
¬ródło ujawnia:
"To nie pierwszy raz, kiedy Hrithik i Aishwarya ¶piewaj± w filmie. Wcze¶niej Aish za¶piewała z SRK w 'Josh', a Hrithik zadebiutował jako wokalista w 'Kites'. Piosenkę nagra reżyser filmu, Sanjay Bhansali, który jest też kompozytorem muzyki do 'Guzaarish'."
"Wykorzystanie umiejętno¶ci Hrithika i Aish było pomysłem reżysera. Pocz±tkowo oboje byli sceptyczni, ale po spotkaniu z reżyserem i omówieniem piosenki, zgodzili się. Para Hrithk&Aish zawsze była bardzo popularna - szczególnie po sukcesie 'Dhoom 2' i chemii między nimi w 'Jodhaa Akbar'. Ten film będzie jeszcze bardziej interesuj±cy dzięki ich piosence. Poza ¶piewem, na potrzeby filmu oboje ucz± się także portugalskiego."
W 'Guzaarish' Hrithik gra człowieka niepełnosprawnego, a Aishwarya jest jego pielęgniark±.
¬ródło: bollywoodhungama.com
bollywood.pun.pl
by: Supriya
¦wietnie! Kocham głos Ash:) Ale nie tylko to. Ash ma wspaniały głos według mnie mogłaby by być piosenkark± Hrithika też bardzo lubię dlatego ciesze się że oboje za¶piewaj± w tym filmie:D
Zazwyczaj w filmach ¶piewa kto¶ inny nie aktorzy. W newsie pisze, że podobno Aishwarya ¶piewała w filmie Josh, niestety nie widziałam tego filmu choć mam go na płytce...
Ja widziałam ten film,ale jako¶ nie przypominam sobie żeby Aish tam ¶piewała. Jeszcze raz chyba zobaczę ten film
I ciekawi nie naprawdę jak oni naprawdę ¶piewaj± bez żadnych podkładów choć my¶lę,że na pewno choć trochę podrasuj± t± piosenkę.
Ash w filmie "Josh" za¶piewała z Shahruckiem. W piosence Apun Bola. Ma ¶liczny głosik:) Bo np. głos SRK jak ¶piewa mi się nie podoba...
Aishwarya napisał:
Ash w filmie "Josh" za¶piewała z Shahruckiem. W piosence Apun Bola. Ma ¶liczny głosik:) Bo np. głos SRK jak ¶piewa mi się nie podoba...
Co¶ tu jest nie tak. W newsie po angielsku pisze, że Aishwarya niby za¶piewała z SRK w filmie Josh, ale gdy szukam o tym wzmiankę w internecie, wyszło, że w piosence Apun Bola za¶piewali Hema Sardesai i Shahrukh Khan. Pisze o tym na tej stronie: smashits.com
Co do piosenki przedstawia się następuj±co:
Eh nie wiem ... Ale ten głos w piosence i tak mi się bardzo podobał