Królowa Bollywood-Aish

Zapraszamy na forum Aishwaryi Rai i nie tylko

• Nie jeste¶ zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

• Index
  •  » Newsy
  •  » Aishwarya i Hrithik za¶piewaj± w Guzaarish

#1 2009-10-29 12:20:40

Antara

Administrator

Punktów :   

Aishwarya i Hrithik za¶piewaj± w Guzaarish

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:RxVM3Cz-5fXDwM:http://images.dailyradar.com/media/uploads/showhype/story_large/2009/05/11/hrithik_aishwarya.jpg

Aishwarya i Hrithik za¶piewaj± w Guzaarish

Po eksperymentach ze ¶piewem w Kites, Hrithik Roshan zaprezentuje nam się jako wokalista w filmie Sanjaya Leela Bhansali 'Guzaarish'. Razem z nim za¶piewa Aishwarya.

¬ródło ujawnia:
"To nie pierwszy raz, kiedy Hrithik i Aishwarya ¶piewaj± w filmie. Wcze¶niej Aish za¶piewała z SRK w 'Josh', a Hrithik zadebiutował jako wokalista w 'Kites'. Piosenkę nagra reżyser filmu, Sanjay Bhansali, który jest też kompozytorem muzyki do 'Guzaarish'."

"Wykorzystanie umiejętno¶ci Hrithika i Aish było pomysłem reżysera. Pocz±tkowo oboje byli sceptyczni, ale po spotkaniu z reżyserem i omówieniem piosenki, zgodzili się. Para Hrithk&Aish zawsze była bardzo popularna - szczególnie po sukcesie 'Dhoom 2' i chemii między nimi w 'Jodhaa Akbar'. Ten film będzie jeszcze bardziej interesuj±cy dzięki ich piosence. Poza ¶piewem, na potrzeby filmu oboje ucz± się także portugalskiego."

W 'Guzaarish' Hrithik gra człowieka niepełnosprawnego, a Aishwarya jest jego pielęgniark±.

¬ródło: bollywoodhungama.com
bollywood.pun.pl

by: Supriya

#2 2009-10-29 14:37:36

Aishwarya

Wielbiciel Aish

Punktów :   
Film: Umrao Jaan
Aktorka: Aishwarya Rai Bachchan
Aktor: Abhishek Bachchan
Teledysk: Crazy Kiya Re

Re: Aishwarya i Hrithik za¶piewaj± w Guzaarish

¦wietnie! Kocham głos Ash:) Ale nie tylko to. Ash ma wspaniały głos według mnie mogłaby by być piosenkark± Hrithika też bardzo lubię dlatego ciesze się że oboje za¶piewaj± w tym filmie:D

#3 2009-10-29 20:31:53

Antara

Administrator

Punktów :   

Zazwyczaj w  filmach ¶piewa kto¶ inny nie aktorzy. W newsie pisze, że podobno Aishwarya ¶piewała w filmie Josh, niestety nie widziałam tego filmu choć mam go na płytce...

#4 2009-10-29 21:57:24

Ajnabi

Administrator

12684890
Punktów :   
Aktorka: Preity :), Deepika,Rani,Aish
Aktor: Shahrukh Khan :*

Ja widziałam ten film,ale jako¶ nie przypominam sobie żeby Aish tam ¶piewała. Jeszcze raz chyba zobaczę ten film
I ciekawi nie naprawdę jak oni naprawdę ¶piewaj± bez żadnych podkładów choć my¶lę,że na pewno choć trochę podrasuj± t± piosenkę.

#5 2009-10-31 09:36:50

Aishwarya

Wielbiciel Aish

Punktów :   

Ash w filmie "Josh" za¶piewała z Shahruckiem. W piosence Apun Bola. Ma ¶liczny głosik:) Bo np. głos SRK jak ¶piewa mi się nie podoba...

#6 2009-11-01 17:32:06

Antara

Administrator

Punktów :   

Aishwarya napisał:

Ash w filmie "Josh" za¶piewała z Shahruckiem. W piosence Apun Bola. Ma ¶liczny głosik:) Bo np. głos SRK jak ¶piewa mi się nie podoba...

Co¶ tu jest nie tak. W newsie po angielsku pisze, że Aishwarya niby za¶piewała z SRK w filmie Josh, ale gdy szukam o tym wzmiankę w internecie, wyszło, że w piosence Apun Bola za¶piewali Hema Sardesai i Shahrukh Khan. Pisze o tym na tej stronie: smashits.com

Co do piosenki przedstawia się następuj±co:

klick

#7 2009-11-12 15:51:54

Aishwarya

Wielbiciel Aish

Punktów :   

Eh nie wiem ... Ale ten głos w piosence i tak mi się bardzo podobał