Zapraszamy na forum Aishwaryi Rai i nie tylko
Dzi¶ urodziny Aish!
Najpiękniejsza kobieta na ¦wiecie Aishwarya Rai Bachchan obchodzi dzi¶ 1-go listopada urodziny i kończy 36 lat.
Przed rozpoczęciem kariery w Bollywood, Aishwarya była modelk±, a następnie udało jej się zdobyć tytuł Miss ¦wiata w 1994 roku. Debiutowała w filmie Iruver, ale zdobyła swoj± pierwsz± nagrodę Filmfare dla Najlepszej Aktorki za film Hum Dil De Chuke Sanam, gdzie zagrała wraz z jej ex-chłopakiem Salman'em Khan.
Ponownie zdobyła Filmfare dla Najlepszej Aktorki za film Devdas gdzie partnerował jej SRK, poza tym stworzyła takie komercyjne hity jak Dhoom, Guru i Jodha Akbar.
Obecnie pracuje nad filmem Raavan w reżyserii Mani Ratnam z mężem Abhishek Bachchan i nad filmem Guzaarish w reżyserii Sanjay Leela Bhansali z Hrithik'iem Roshan.
Życzymy Aishwarya wszystkiego najlepszego.
=================================================
Cóż mog± wszyscy pamiętać albo i nie.... Że nasza Ash obchodzi dzi¶ urodziny:)
Wła¶nie 36 lat temu nasza Królowa przyszła na ¶wiat .
Dzi¶ pewnie odprawi wspaniałe przyjęcie:).
Życzę jej wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń, zdrowia i coraz więcej fanów i miło¶ci
Ostatnio edytowany przez Aishwarya (2009-11-01 09:05:18)
Doł±czam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego, wielu sukcesów filmowych, wspaniałego życia u boku tak troskliwego męża jakim jest Abhishek, oraz tego, aby szybko zostali szczę¶liwymi rodzicami
Pozwoliłam sobie zedytować Twój pierwszy post i co¶ dopisać
Aj !
Spoznione , ale szczere - zyczenia dla Aishu , tak więc ...
` Sukcesów w zyciu prywatnym i zawodowym [ z calego serca zycze im tych blizniakow , o ktorych mówił Abhi ]
` Ukonczenia filmow i zgarniecia statuetek ; )
No ii ... Tego , o czym marzy sama Aish
Parvati ; *
Wła¶nie ciekawe jakie jest największe marzenie Ash...
Heh, na pewno jakie¶ ma, każdy je ma:)
Oj.. i ja się spóĽniłam...
Ale i tak..
Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczę¶cia, miło¶ci, przyjaĽni, pociechy z męża, wieeele sukcesów!! No i potomstwa!