Zapraszamy na forum Aishwaryi Rai i nie tylko
Katrina Kaif nie złożyła życzeń Aishwaryi
Katrina Kaif jest zazwyczaj miła i żwawa, ale samo wspomnienie o byłej dziewczynie swego chłopaka Salmana Khana - Aishwaryi Rai Bachchan irytuje ją. Katrina odmówiła złożenia życzeń Ash w jej urodziny, które przypadały wczoraj. Katrina i Ranbir udzielili telewizji wywiadu na temat ich najnowszego filmu „Ajab Prem Ki Ghazab Kahani”, kiedy prowadzący zapytał Ranbira o życzenia dla Ash z okazji jej urodzin.
Gdy reporter zwrócił się do Katrina i poprosił ją, aby zrobić to samo ona stanowczo odmówiła twierdząc, że nie potrzebuje życzyć aktorce szczęśliwych urodzin, jako, że Ranbir już jej tego życzył.
Po wywiadzie, Katrina pobiegła do swojego vana i nie chciała wyjść nawet po 45 minutach.
www.abhishekbachchan.pun.pl
by: Lucjana
Oo no proszę Katrine zawsze uważałam za rozsądną teraz nią wcale nie jest! Nie ładnie się panna Kaif zachowała!
A mi się ona od początku nie podobała , myślałam , ze zyska w moich oczach po ' Ajab prem ki ghazab kahani ' , ale chyba się myliłam ; x
Katrina mi się wydaje trochę fałszywa... Oczywiście nie znam jej ale to tak w moich oczach:D