Zapraszamy na forum Aishwaryi Rai i nie tylko
Aishwarya Rai-Bachchan o macierzyństwie
Aishwarya Rai-Bachchan mówiła ostatnio o wymarzonym macierzyństwie i preferencjach swojego męża Abhishek'a do zostania ojcem.
Aktorka powiedziała:
"Każdy pyta mnie czy Abhi byłby dobrym ojcem - głównie w związku z nadchodzącym filmem Paa. Myślę, że to głupie wogóle o tym wspominać. Wyszłam z niego, więc to oczywiste, że wiem iż będzie dobrym ojcem. On jest bardzo autentyczny i ludzki i całkowcie zdaję sobie z tego sprawę. Jego zalety są widoczne dla każdego. Znamy się już od wielu lat. Widziałam jak zajmował się swoim siostrzeńcem i siostrzenicą odkad byli dziećmi. Zauważyłam, że świetnie radzi sobie z dziećmi i nie mam wątpliwości, że świetnie się do tego nadaje."
Zapytana o to, czy chciałaby córkę czy syna, powiedziała:
"Dajcie spokój... Cokolwiek Bóg dla nas przygotował, to będzie... Życie to błogosławieństwo, a co dopiero możliwość sprowadzenia go na swiat. To nie jest w naszych rękach, ale w rękach bożych. Mam nadzieje, że dostąpię tego błogosławieństwa. Czekam z niecierpliwością na dzień, w którym zostanę matką."
bollywood.pun.pl
by: olga89
" Życie to błogosławieństwo, a co dopiero możliwość sprowadzenia go na swiat . "
To zdanie jest nieziemskie .
Aishwarya po raz kolejny udowodniła , że jest niezwykłą ; )
Tak trzymać ; *
Zgadzam się Co chwila daję dowody że jest super:) Bardzo podoba mi się ostatnia wypowiedź