Zapraszamy na forum Aishwaryi Rai i nie tylko
Aishwarya: jestem absolutnie zdrowa
Aishwarya Rai Bachchan jest smutna z powodu fałszywych pogłosek o ciąży. Ma dość wyjaśnienia tego, że jest całkowicie w porządku i nie jest chora na gruźlicę żołądka. Była Miss Świata, mówi:
"Jestem absolutnie zdrowa."
Ash dostała możliwość wypowiedzenia się na temat swego stanu zdrowia na rozdaniu nagród NDTV w stolicy w środę. Wygrała nagrodę Entertainment Icon w swoim przemówieniu powiedziała:
"Proszę nie zwracać uwagi na pogłoski o moim złym stanie zdrowia. Tym razem media rzeczywiście przeszły siebie w tej całej sprawie. I wątpię, czy ktokolwiek wie coś więcej na temat tej choroby na którą podobno cierpię!"
Dziennikarzom mówiła:
"Abhishek musiał za mnie wyjaśniać wiele spraw. Czy ludzie w ogóle znają różnicę między żołądkiem, a łonem kobiety, aby mówić takie rzeczy?"
Ash była na rozdaniu nagród NDTV z teściami Amitabh Bachchan i Jaya Bachchan. Abhishek Bachchan był nieobecny.
Powiedziała:
“Abhi nie chciał ominąć tej uroczystości. Nasza rodzina stara się spędzać razem tyle czasu ile to możliwe. Ale teraz jest zajęty.”
bollywoodmantra.com
by: Antara
“Abhi nie chciał ominąć tej uroczystości. Nasza rodzina stara się spędzać razem tyle czasu ile to możliwe. Ale teraz jest zajęty.”
Dobrze ,że Aish jest taka wyrozumiała
A z różnych fotek na prawdę widać ,że ich rodzina jest zżyta
,,Nasza rodzina stara się spędzać razem tyle czasu ile to możliwe"
To dobrze jeden martwi się o drugiego