Zapraszamy na forum Aishwaryi Rai i nie tylko
Cztery zakończenia filmu
Mani Ratnam nakręcił aż cztery wersje zakończenia Raavany, z Abhishekiem Bachchanem, Aishwaryą Rai Bachchan, Vikramem i Prithvirajem w rolach głównych. Na razie nie zdecydował, które z nich ostatecznie znajdzie się w filmie i czy wersje hindi i tamilska będą miały to samo zakończenie.
W pierwszym zakończeniu Raavana zdobywa Sitę (to zakończenie mogłoby rozjuszyć hinduistów i doprowadzić do ich protestów przeciwko wyświetlaniu filmu). W drugim, bardziej tradycyjnym, Sita wybiera Rama (co mogłoby z kolei spotkać się z protestami na południu, gdzie Ramajana wygląda trochę inaczej). W trzeciej i czwartej opcji odpowiednio Ram i Raavana umierają, a Sita jest szczęśliwa z tym, który ocalał. Które zakończenie trafi ostatecznie do filmu zobaczymy dopiero w czerwcu, kiedy to planowana jest premiera Raavany.
źródło: bollywood.pl
Heh lepiej niech się szybko zastanawia bo czym szybciej i lepiej. I mam nadzieje że wybierze to które zakończenie się dobrze kończy ( nie lubię zbytnio złych ).
Ja z kolei chciałabym takie zakończenie, które by mnie zaskoczyło, myślę, że wtedy film bardziej zapada w pamięć. Obojętnie czy to będzie dobre czy złe zakończenie, choć wiadomo, że lepiej jak jest dobre
Antara zgadzam się najlepsze są zaskakujące zakończenia Takie jak np. w "Don" To było coś
Film mnie zaciekawił. Mam nadzieję,że uda mi się go obejrzeć