Zapraszamy na forum Aishwaryi Rai i nie tylko
Abhishek o najgorszej randce
Jeśli chcecie, aby było romantycznie, atmosfera powinna być dogodna i przyjazna. Posłuchajcie niezbyt przyjaznego doświadczenia, którego byli świadkami Abhishek Bachchan i jego żona Aishwarya Rai Bachchan.
Powołując się na katastrofalną kolację przy świecach, Abhi powiedział:
"Aishwarya poprosiła mnie kiedyś, abym zabrał ją na kolację przy świecach nad morzem. To była najbardziej zgubna randka, jaką kiedykolwiek miałem.
"Wygląda to bardzo pięknie, kiedy zobaczysz taką scenę w filmach. Ale w rzeczywistości, świeca bywa zdmuchnięta przez morską bryzę ... a w jedzeniu jest piasek.
Aishwarya i ja kiedyś zamówiliśmy wystawny obiad tylko po to, aby uświadomić sobie, że wszędzie był piasek - na ubraniach, w naszym jedzeniu. Powiedziałem Ash, żeby nigdy nie prosiła mnie, bym wziął ją na kolację przy świecach nad morzem."
" Nie wiem, jak ludziom możne to kojarzyć się z romantycznością. Jest to jeden z najgorszych pomysłów na kolację. Wierz mi, twojej dziewczynie to się nie spodoba."
bollywoodmantra.com
by: me
Ha ha dobre - ja zawsze o tym myślałam w pozytywach, a tu proszę ...
Użytkownik miesiaca
A w rzeczywistości jest inaczej, szkoda że im ta randka na plaży nad morzem sie nie udała.