Zapraszamy na forum Aishwaryi Rai i nie tylko
Gdzie zobaczymy film "Raavan" ?
Długo oczekiwany film "Raavan",w którym graja takie gwiazdy ja Abhishek Bachchan i Aishwarya Rai trafi na ponad 2200 ekranów na całym świecie.
Film pojawi sie w języku hindi, telugu i tamilskim.
Wersja hindi, film zatytułowany jest "Raavan", zostanie wyślwietlona na 1250 ekranach w Indiach ,na 325 ekranach za granicą w takich krajach jak : USA, Kanada, Wielka Brytania, Zjednoczone Emiraty Arabskie, Singapur, Australia , Nowa Zelandia, RPA, Francji, Pakistanu i Sri Lanki.
Tamilska wersja nosi tytuł "Raavanan" i będzie wyświetlana na 225 ekranach w Indiach, w miastach : Tamil Nadu, Karnataka i Kerala poza Delhi, Bombaj, Kalkuta, Ahmedabad, Pune i Baroda (z angielskimi napisami).
Na rynku zagranicznym, wersja Tamil wydana będzie na 150 ekranów w krajach takich jak Singapur, Malezja, Sri Lanka, USA, Wielka Brytania, Kanada, Australia i Nowa Zelandia .
źródło
tłumaczenie : Sari
Polska jak zwykle pominięta.
Nie pozostaje więc nic innego jak poczekać jakiś czas i samemu zobaczyć jeśli będzie taka możliwość.
Mimo wszystko fajnie, że film zagości na ekranach tylu krajów.
Tez żałuję ,że Polski nie ma ...
Ale widocznie jest za mało fanów ... Szkoda ...
Mowi sie trudno może kiedyś dożyjemy czasów gdy i w Polsce będą wyświetlane premiery
Może dożyjemy i wielka szkoda że u nas nie puszczą
Tego się spodziewałam że w Polsce premiery nie będzie
Tak jak już wspomniała Anatara trzeba poczekać.
A filmik mnie naprawdę ciekawił a raczej nadal ciekawi Szkoda tylko że trzeba czekać.
Użytkownik miesiaca
Oj wielka szkoda .