Zapraszamy na forum Aishwaryi Rai i nie tylko
Mumbai. Znani aktorzy Bollywood Aishwarya Bachchan i Akshay Kumar śpiewali i tańczyli razem z pacjentami chorymi na raka.
Przyjęcie było organizowane przez Stowarzyszenie Pomocy Dla Pacjentów Onkologicznych, Aishwarya Bachchan powiedziała, że ludzie powinni być otwarci i pomóc pacjentom chorym na raka zarówno finansowo jak i osobiście.
"Myślę, że każdy z nas powinien w zależności od osobistych możliwości wyjść z własną intencją i w jakikolwiek możliwy sposób wspomóc leczenie osób chorych na raka. Zarówno dzieci jak i osoby starsze oczekują naszej pomocy, ponieważ walka z nowotworem jest bardzo trudna i wymaga wielkiej siły wewnętrznej, dlatego też powinna być naszą wspólną walką.
Więc jeżeli możesz w miarę możliwości spędzić swój czas z tymi osobami, dodaj im wytrwałości i siły." - powiedziała Aishwarya.
Widziano Aishwaryę tańczącą z dziećmi chorymi na raka w rytm piosenek z jej filmów. Akshay Kumar był zaskoczony widząc tańczące dzieci, a jeszcze bardziej zaskoczyła go ich wytrwałość.
"Patrząc dzisiaj na tańczące dzieci i ich wytrwałość czułem się bardzo szczęśliwy. Od dawna jestem związany z rakiem, ponieważ mój ojciec miał raka. Tak więc czuję ich ból." - powiedział Akshay Kumar.
abhishekbachchan.pun.pl
by:Łucjana
To bardzo ładny gest z ich strony Mają tyle zajęć, ale potrafią go znaleźć dla chorych