Zapraszamy na forum Aishwaryi Rai i nie tylko
Aishwarya Rai Bachchan jest w ciąży
Oto co dumny przyszły dziadek napisał dnia 21.06.2011r. : NEWS NEWS NEWS !! ZOSTANĘ DZIADKIEM.... AISHWARYA OCZEKUJE .. JESTEM BARDZO SZCZĘŚLIWY I PODEKSCYTOWANY !!!
To napisał dnia 21.06.2011r. : Amitabh i Ajitabh , pierwsza generacja Bachchan ... później Abhishek i Bhim, a teraz dziecko Abhisheka i Aishwaryii ...
Na stronie pisze, że lekarze wieczorem potwierdzili wiadomość o ciąży Aishwaryi i astrologowie mówią z dużym prawdopodobieństwem o dziewczynce lub nawet bliźniakach Dziewczynka ma wyglądać jak jej mama, ale będzie wysoka jak tatuś Aishwarya podobno płakała ze szczęścia gdy usłyszała tą wiadomość
Było tyle spekulacji na temat jej ciąży, a tutaj proszę, rodzina Bachchan zrobiła tak jak mówiła - Ash i Abhi oczekują dziecka i zaraz poinformowali o tym fanów. W ciągu pół godziny na blogu pojawiło się 2500 gratulacji ! Całe Bollywood im gratuluje !
Reżyser w związku z tym planuje nakręcić "Heroine" w 45 dni, więc Aishwarya będzie miała ciężko.
Bollywood.pun by kajol19/Łucjana
Tak. Ale wierzę,że wszystko wyjdzie dobrze i Gratulacje dla Ash.
Z tego co wiem to rodzina Bachchanów chyba dosyć długo wyczekiwała potomka ;]
Nie dziwię się,że są z tego powodu szczęśliwi Gratuluje
Chociaż obawiam się,że teraz Aish nie będzie pracowała tak jak kiedyś.
No tak. Teraz dziecko będzie najwazniejsze,a potem aktorstwo.
Użytkownik miesiaca
Tym newsem byłam ucieszona strasznie i nadal jestem,Ash będzie wspaniałą mamą bardzo gratuluje i cieszę się ich szczęściem.