Zapraszamy na forum Aishwaryi Rai i nie tylko
Madhuri pobiła Aishwaryę
Madhuri Dixit została wybrana zamiast Aishwaryi Rai, aby sędziowała w tanecznym reality show. O współzawodnictwie obu pań pisaliśmy wcześniej o tym tutaj Reality show nosi nazwę Dance Premier League. źródło bliskie show mówi:
"Madhuri oraz Aishwarya były obie rozważane, aby być sędzią na jedną drużynę. Aishwarya straciła dla Madhuri jako, że chciała dużą ilość pieniędzy."
Producenci show nie mogli sobie na to pozwolić, więc wybrali Madhuri, która żądała przystępnej ceny.
Manager Madhuri Riku Rakesh Nath powiedział, że narazie nic więcej nie wyjawi oraz powiedział, że dyskusja nadal się toczy.
Danish Khan z kanału przyznaje:
“Tak, Madhuri została wybrana, aby reprezentować jedną z drużyn."
Odmówił jednak skomentowania tego dlaczego Aishwarya przegrała z Madhuri, powiedział:
"Nie chcę rozmawiać o pieniądzach ale Madhuri definitywnie jest na pokładzie Dance Premier League.”
bollywoodz.net
by: Svasti
No to w takim razie gratuluje Madhuri:) Szkoda tylko że Ash nie wygrała.. Wolałabym ją ... Ale cóż....
Uważam że Madhuri jest dobrą tancerką lecz wydaje mi się że Aishwarya jest lepsza.
Lubię oby die panie , ale co to za nagłówek ?
" Madhuri pobila Aishwaryie " ? Przeciez , one nawet nie rywalizowaly ... chodzi i o to , ze wybrano Madi tylko ze wzgledu na stawke wynagrodzenia , a nie za jakies .. no nie wiem ... zdolnosci ?
Cos mi tu nie pasuje ;P .
Po za tym , to szkoda , ze too nie Aish bedzie prowadzila program x[ Fajnie bylo by zobaczyc je obie tyanczace na scenie .
Zawsze mogę tytuł zmienić
Masz rację, że fajnie by było je zobaczyć razem. Ostatnio oglądałam ich tańce z koncertu i z całym szacunkiem dla tańca Madhuri, ale moim zdaniem to Aishwarya lepiej tańczy, może to z uwagi na fakt, że wydaje się smuklejsza figurą, a Wy jak uważacie?
Ja też uważam ,że Aishwarya lepiej tańczy Znaczy widzę w jej tańcu pasje i zgadzam się ma smuklejszą figurę
Madhuri też dobrze tańczy. Ale jednak wolę patrzeć na taniec Aish/
Oczywiście że a nawet sto razy lepiej, ale cóż....... Madhuri też jest dobra w tańcu ale nie taka jak Aish.
Żal mi tylko Ash że nie weźmie udział w tym programie. Mam nadzieję że zobaczę ja kiedyś jak tańczą obie ... Lubie je razem .