Zapraszamy na forum Aishwaryi Rai i nie tylko
Aishwarya zraniona słowami swoich ex
Aishwarya Rai jest szczęśliwą mężatką Abhishek Bachchan, ale pewnie żałuje tego, że kiedykolwiek była w związku z Salman'em Khan'em czy Vivek Oberoi.
Podczas, gdy Salman w ostatnim wywiadzie wyznał, że nigdy nie uderzył Ash i gdyby to zrobił Ash nie dotrwałaby do tego dnia. Vivek nazwał Aishwarye plastikową dziewczyną, dla której zrobił wiele rzeczy, a ona go nazwała niedojrzałym.
Podczas gdy Aishwarya odcina się od wyznań swych ex, przyjaciel Ash powiedział:
Dla nas to co robi Pan Khan i Pan Oberoi jest bardzo niedżentelmeńskie. To nieuprzejme, aby tak opowiadać o jakiejkolwiek damie, która przeszła w nowy etap swego życia. Jest to szczególnie złe kiedy ta dama jest bardzo szczęśliwą mężatką. Jej życie obraca się teraz pomiędzy dwoma rodzinami. Co zdrzyło się w przeszłości to zdarzyło się i koniec z tym. Dlaczego przywoływać niepotrzebnie jej imię i do tego w kontekście, który stracił ich wiarygodność? Vivek powiedział w talk show w niedzielę, że zwołał niesławną konferencję przeciwko Salmanowi dla Aishwarya. Powiem Wam coś, Aishwarya nawet nie była świadoma tego, że zamierza zwołać konferencję.Kiedy się o tym dowiedziała była przerażona. Vivek jest dorosły i powinien być odpowiedzialny za swoje czyny. Dlaczego wini Aishwarye za swoją karierę? Czy ci dwaj mężczyzni zdają sobie sprawę jak bardzo jej kariera ucierpiała? Straciła tak wiele filmów z powodu przeszłości.
Przyjaciel Aish wyjawił również, że Aishwarya płakała z powodu tych oszczerstw.
W tym momencie, Aishwarya pracuje nad dwoma swoimi trudnymi i wymagającymi wyzwania rolami w Raavana i Guzaarish. Ostatnią rzeczą, której potrzebuje są niegrzeczne wspomnienia z przeszłości. W niedzielę, była tak przygnębiona, że ledwo mogła kontrolować swoje łzy na planie Guzaarish. Wszystko co powiedziała to to: „Żyję swoim życiem jak chcę. Pragnę, aby inni zrobili to samo. Pozwólcie mi być.”
bollywood.celebden.com
aishwaryarai.bloog.pl
by: Svasti
ojej aż mi szkoda Aishwaryi Jak oni mogli jej coś takiego zrobić. Widzą,że ona jest szczęśliwa z Abhim. Więc niech ją zostawią. A oni zachowali się po prostu po chamsku !
Biedna tak strasznie mi jej żal. Przez tego całego Vivka ona płakała!!! Ciekawe czy jemu było by miło gdyby ktoś o nim tak powiedziała. Zresztą nie tylko on..
Szkoda mi jej ;( .
A co do oby dwóch panów - szkoda słów .
Ehh , szkoda słów , naprawde . Srałman ( ) Od zawsze był glupkiem , no i taki już zostanie . Dziwie się tylko , że Katrina z nim jest .. ; /
Mimo , że jej nie lubie , to nie chce zeby jej tez coś sie stało . ; (
O tak bo chyba wie jak Salman wyrządził wiele szkód Ash:( Niech też uważa na sieboie. Bo teraz wszystt=ko jest kolorowe, ale potem może zrobić się szaro...
Zawsze ich nie lubiłam :] Od samego początku zdawali mi się tacy no... jakby to tak ładnie nazwać...chamscy poprostu.
Jak tak można no...szkoda słów Biedna Ash
Mam nadzieję że to ostatni wybryk Vivka (do Salmana też się to odnosi)niech się zajmą swoimi sprawami.