Zapraszamy na forum Aishwaryi Rai i nie tylko
Aishwarya-Abhishek razem w reklamie
Aishwarya Rai i Abhishek Bachchan robią pewne rzeczy razem po raz pierwszy. Pierwszy raz dali wywiad z Oprah, a teraz po raz pierwszy podpisali kontrakt na reklamę mydła, którą razem po raz pierwszy będą kręcić.
Podobno tej słynnej parze z Bollywood wypłacą za wystąpienie w reklamie 25 crore.
Źródło mówi:
"Rynek reklam dynamicznie teraz rozwija się. Ponadto będzie to pierwszy raz kiedy Abhishek i Bachchan bahu będą razem oglądani w reklamie. Para dyskutowała długi czas z twórcami reklam, którzy bardzo chętniechcieliby zatrudnić tę dwójkę razem. W końcu zgodzili się być częścią reklamy w zeszłym tygodniu."
Reklama będzie kręcona za granicą.
Ps. News z 3-ciego października, ale dla ciekawostki dodaję
aishwaryarai.bloog.pl
I bardzo fajnie
Szkoda tylko,że tych reklam w Polsce nie wypuszczają
Ale z pewnością będzie fajna reklama
Hm.. ale w jakiej reklamie? Cóż ale miło ich było widzieć we filmach czy w wywiadzie z Oprah Oni sami na pewno są ucieszeni że prawie wszystko razem robią
Reklamie mydła .
Hahaha , juz się nie mogę doczeać , kiedy wrzycą to na YT !
Aj , no to na pewno
Swoją drogą coraz bardziej mnie ciekawość zjada , w jaki sposób zareklamuja to mydło .
Pewnie wpierw będą nie zadowoleni z jakiegoś innego mydła, a później kupią to nowe i będzie happy end:D
Moja wersja
edit:
Pewnie ta reklama będzie taka że nie będą zadowoleni z innego mydła a później będą Hi, moja wersja....
Proszę używać opcji edytuj, jeśli posty pisane są tego samego dnia