Królowa Bollywood-Aish

Zapraszamy na forum Aishwaryi Rai i nie tylko

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Moda

• Index
  •  » Newsy
  •  » Aishwarya: Nie jestem mniej warta niż singielka

#1 2009-11-01 16:49:22

Antara

Administrator

Punktów :   

Aishwarya: Nie jestem mniej warta niż singielka

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:u0LCmpEi-PoRAM:http://www.theaishwarya.com/wp-content/uploads/2009/09/Aishwarya-Rai_The-Robot.jpg

Aishwarya: Nie jestem mniej warta niż singielka

Aishwarya Rai mówi nam, że jest tak dobra, jak aktorka, która jest singielką, nawet jeśli jest w związku małżeńskim. Myśli, że zamążpójście, nie czyni jej mniej profesjonalną lub mniej ładną niż inni. Oto niektóre fragmenty wywiadu.

Okrzyknięta została najpiękniejszą kobietą w Indiach i na świecie na długi okres czasu, ale Aishwarya wyznaje, że nie radzeni sobie zbyt dobrze z komplementami.

Mówi

"Nie jestem dobra z radzeniem sobie z komplementami, ale przyjmuję je z wdziękiem. Jestem wdzięczna Bogu, mojej publicznośi i moim filmowcom -czy to Mani Ratnam, Sanjay Leela Bhansali, Mansoor Khan, Ashutosh Gowarikar, Ram Gopal Varma, Raj Kumar Santoshi, Aditya Chopra i inni, którzy nigdy nie używali tylko mego piękna jako punktu podparcia. Zamiast tego, zachowali piękno i estetykę w tym samym czasie w każdej z postaci filmu, którą grałam."

Jak bardzo małżeństwo zmieniło jej karierę?  Aishwarya powiedziała, że już minęły czasy, kiedy kariera aktorki kończyła się po małżeństwie.

"Są to ci sami filmowcy z którymi pracowałam na początku mojej kariery. Wyszłam za mąż w środku zdjęć do Jodhaa Akbar i kiedy zdałam o tym relacje na planie, Ashu powiedział mi, że nic się nie zmieniło. To po prostu znaczy o wiele więcej ciężkiej pracy dla mnie, ponieważ kiedy wracam do pracy, nie chcę, aby nikt o mnie  myślał jakbym była mniej profesjonalna niż byłam, kiedy byłam singielką. To było dla mnie ważne, aby zachować właściwą równowagę między pracą i domem. Wszyscy filmowcy, z którymi pracuję, są super pasjonatami swojej pracy. Dzięki nim, wciąż czuję to samo uderzenie adrenaliny, którą zawsze czułam, kiedy byłam na planie."

Aishwarya została zapytana również o to kiedy planuje założyć rodzinę. Powiedziała:

"Kiedy byłam w show Oprah Winfrey, powiedziałam jej, że za każdym razem, gdy jest nawet zgrubienie, zakłada się, że jestem w ciąży. Bycie w ciąży nie jest czymś, co można ukryć. Kiedy będę w ciąży, świat będzie o tym wiedział".

aishwaryarai.bloog.pl
bollywood.celebden.com

#2 2009-11-01 18:10:29

Aishwarya

Wielbiciel Aish

Punktów :   
Film: Umrao Jaan
Aktorka: Aishwarya Rai Bachchan
Aktor: Abhishek Bachchan
Teledysk: Crazy Kiya Re

Re: Aishwarya: Nie jestem mniej warta niż singielka

Nie wiedziałam że Ash nie radzi sobie zbytnio z komplementami. Pewnie na skutek tego że jest taka piękna i wszyscy zawsze jej to mówią...

#3 2009-11-02 18:49:56

Parvati

Niezaznajomiony z Aish

Punktów :   
Film: Bollywoodzki of cours .
Aktorka: Aishwarya Rai ; *
Aktor: Shahruu ; D
Teledysk: Aaja nachle c( ;

A ja zauwazylam ; )
Jest taki filmik na YT ( znajdę to wstawie ) , w ktorym SRK tak słodzi Aish , że ja chyba też czułabym się zmieszana na jej miejscu ; )
[ tzn . dobrze sie o niej wypowiadał , ale chyba nie wiedziała w jaki sposób ma odpowiedzieć ; ) ]

A co do ' dzidziusia ' , to mysle , ze Aish i Abhi nie powinni tak dlugo zwlekac , w koncu Aish ma juz 36 lat ... Z medycznego punktu rzecz biorąc , w tym wieku mogą występować liczne komplikacje w czasie ciąży ; x [ odpukać ]

#4 2009-11-02 19:08:03

Aishwarya

Wielbiciel Aish

Punktów :   

Hm cóż ja też czułaym się zmieszana jak ktoś by mi tak słodził. Nigdy nie wiem jak w takiej sytuacji się zachować ...

#5 2009-11-02 19:09:22

Parvati

Niezaznajomiony z Aish

Punktów :   
Film: Bollywoodzki of cours .
Aktorka: Aishwarya Rai ; *
Aktor: Shahruu ; D
Teledysk: Aaja nachle c( ;

I weź się tu Aishwaryi dziw ; )

#6 2009-11-12 15:49:41

Aishwarya

Wielbiciel Aish

Punktów :   

Ash czuj się wspaniale! Jak ktoś ci tak mówi! Nie czuj się nieswoją. Bo piękna z ciebie kobieta:)

• Index
  •  » Newsy
  •  » Aishwarya: Nie jestem mniej warta niż singielka

Stopka forum

RSS