Zapraszamy na forum Aishwaryi Rai i nie tylko
Cóż, wielu z Was zapewne uzna, że coś tu nie tak, ale jednak - stało się.
Nasza idolka - Aishwarya Rai znalazła się dopiero na ósmym miejscu w corocznym rankingu na "Najseksowniejszą Azjatkę roku".
W tym roku pierwsze miejsce zostało przyznane rywalce z branży - Katrinie Kaif.
Oto pierwsza dziesiątka:
1. Katrina Kaif
2. Priyanka Chopra
3. Freida Pinto
4. Laila Rouass ( angielska gwiazda telewizji )
5. Kareena Kapoor
6. Bipasha Basu
7. Lara Dutta
8. Aishwarya Rai
9. Mehwish Hayat ( pakistańska aktorka )
10. Deepika Padukone
na podstawie: apunkachoice.com
Coś tu jest nie tak!... W każdym razie moje uwielbienie Aishwarya nie osłabło.
Wydaje mi się, że gazeta z Wielkiej Brytanii robiła ten ranking biorąc pod uwagę kto akurt jest najpopularniejszy w Indiach, a najpopularniejsza na razie jest Katrina, Priyanka czy Freida Pinto, która niedawno się wybiła, akurat te panie, które mężatkami nie są Aishwarya im się chyba trochę "przejadła"...
tak to sobie tłumaczę
chociaż mam jeszcze jedną opcję: to był ranking na najseksowniejszą panią, moim zdaniem Aishwarya nie ma tak wiele seksownych fotek (a to zależy od pozy itp.), jest piękna, ale nie wiem czy najseksowniejsza.
Moim zdaniem powinna wygrać Bipasha Basu, a nie Katrina.
rr ten ranking mi się nie podoba
Aishwarya jest za nisko I nie rozumiem czemu Deepika dopiero na 10
A dziwi mnie,że Kareena Kapoor jest tak wysoko Moim zdaniem to do najseksowniejszych się nie zalicza.
Co nie co, to ja, bym tu poprzestawiała...xD Jak nic.. ;P
Taka jakaś ta lista nie teges...;p
Dokładnie .
Bips jest sztuczna - chodzi mi tu operacje , więc jak dla mnie wgl nie powinna być zaliczana do tego typu konkursów / wyborów .
Co do Katriny i Kareeny to stanowcze nie - one nawet ładne nie są
Mnie się Bipasha podoba, może ze względu na pozy na zdjęciach jakie przyjmuje, uważam ją za seksowną kobietę. jednak to prawda miała operację piersi.
Jeśli chodzi o Katrinę niezbyt mi się podoba, ale nie taka zła.
Hej Ja się nie zgadzam oczywiście reszta pań też jest ładna... Ale nikt nie dorówna Aishwaryi!! Katrina znowu taka piękna nie jest....