Zapraszamy na forum Aishwaryi Rai i nie tylko
Aishwarya używa twitter'a Abhiego
Kiedy bierzesz ślub używasz rzeczy swego współmałżonka - jest to widoczne nawet u Bachchanów
Aishwarya Rai Bachchan ostatnio napisała posta używając konta swego męża na twitter.com.
Napisała:
"To jest mój pierwszy oficjalny wpis. Mam dzień wolny, więc musiałam odwiedzić i zobaczyć mego ukochanego. Wracam jutro do pracy."
Chociaż Ash wiele razy była proszona przez swoich fanów, aby została częścią społecznej sieci, Aishwarya skontaktowała się z fanami tylko przez ID Abhiego. Aishwarya ma przerwę w swym napiętym harmonogramie i zrobiła krótką wycieczkę do Goa, aby zobaczyć się jeden dzień z mężem.
Wydaje się, że dzięki swemu kontu Abhi przyciągną uwagę Aishwaryi do internetu, może teraz sama zainteresuje się internetem?
indiaglitz.com
by: Antara
heh fajnie by było gdyby założyła konto
Preity Zinta niedawno założyła Fajnie by było do niej napisać
Ktoś by się zdobył na odwagę ?
Ja raczej nie wiem, nie chciało by mi się zakładać kolejnego konta tym razem na twiterze, ale jako gość chętnie bym jej profil odwiedziła
Ale z drugiej strony mieć swoją ulubioną aktorkę w "znajomych", po prostu niesamowita rzecz!
Tak , tak ! ; ]]
Niech zakłada . A co do Preity , to wiem , że nie dawno założyła .. Mam ją w 'znajomych' ; ]
Fajnie wiedzieć , co akurat dzieje się u naszych gwiazdek ; *
A co do Aish - to niech zakłada ,
bardzo chętnie bym do niej napisała ; ]
Aaa ja bardzo bym chciała napisać do Preity
Tylko nie bardzo umiem się tym programem obsługiwać
Nie bardzo wiem o co tam chodzi do końca.
Jeśli ktoś wie to proszę o kontakt na PW
To ja bym chciała zadzwonić do Ash na komórkę ale gdybym rzeczywiście mi się udało ( w co wątpię) to gdyby Aish się odezwała i tak bym nic nie powiedziała. Bo odebrało by mi mowę...