Zapraszamy na forum Aishwaryi Rai i nie tylko
Młoda para Aishwarya i Abhishek Bachchan wystąpią razem w kolejnej reklamie. Tarun Mansukhani reżyser Dostana wyreżyserował tę reklamę wraz z Dino Morea, który zajął się produkcją.
Abhishek Bachchan i Aishwarya byli niedawno w Filmistan Studios kręcąc projekt. Był to moment sentymentalny dla tej pary, ponieważ to właśnie tutaj Aishwarya i Abhishek pierwszy raz spotkali się na planie filmu "Dhaai Akshar Prem Ke", 11 lat temu.
Z nostalgią Abhishek napisał na swojej stronie społecznościowej:
"Nigdy nawet nie marzyłbym, że następnym razem kiedy będziemy tutaj kręcić, będziemy mężem i żoną. Jak ten czas leci, jak to życie się zmienia."
Aktor również wyraził swoją radość, że ponownie wystąpi przed kamerą tego samego reżysera:
"Wspaniale jest wystąpić ponownie razem przed jego kamerą. Jest wspaniały! Jesteśmy na pokładzie!"
Potem zażartował:
"Żona jak zwykle wygląda wspaniale, a ja... wyglądam niczym kuzyn Shrek'a".
aishwaryarai.bloog.pl
Hę dobre to ostatnie zdanie wypowiedziane przez Abiego xD Ale to nie prawda...
Aishwarya napisał:
Hę dobre to ostatnie zdanie wypowiedziane przez Abiego xD Ale to nie prawda...
Oczywiście, że nie prawda, Abhishek to taki żartowniś
Fajnie, że nie jest smutasem.
No Ash ma wesoło Nie wiedziałam że Abhi taki jest... Nie dawno się dowiedziałam.
"Nigdy nawet nie marzyłbym, że następnym razem kiedy będziemy tutaj kręcić, będziemy mężem i żoną. Jak ten czas leci, jak to życie się zmienia."
Tak powiedział Abhi .
Ale pamiętam że jak Ash i Abhi pierwszy raz się spotkali coś między nimi zaiskrzyło...
W którymś newsie ktoś coś mówił...
Aishwarya napisał:
Tak powiedział Abhi .
Ale pamiętam że jak Ash i Abhi pierwszy raz się spotkali coś między nimi zaiskrzyło...
W którymś newsie ktoś coś mówił...
A nie wiem, ja nie słyszałam o tym, ale być może były takie plotki.
W każdym bądź razie musieli dobrze się dogadywać i czuć w swoim towarzystwie, dlatego teraz tak dobrze im się układa w małżeństwie.
Tak wszędzie piszą i mówią że Ash i Abhi to piękna para. Oby tak dalej:)