Zapraszamy na forum Aishwaryi Rai i nie tylko
Aishwarya i Akshay jako gwiazdy rocka ; )
Zobaczcie zdjęcie z Akshay'em Kumar i Aishwarya Rai z ich nadchodzącego wspólnego filmu Action Replay, który przedstawia ich jako gwiazdy rocka w stylu retro. Reżyser Vipul Shah przekształcił specjalnie do piosenki Akki'ego w John'a Travolta.
Akshay mówi o piosence:
"Lata 70-te były pełne energii, to powód, dlaczego styl retro nadal jest spoko. Jest coś z modą i muzyką z tamtej epoki, które czynią go nawet dzisiaj tak interesującym, a może zawsze ten styl będzie traktowany w ten sposób.
Co uważacie o stylu Aishwaryi i Akkiego?
bollywood.celebden.com
by: Antara
Heh świetnie wyglądają Akshay jest dobrym aktorem i ciekawe jak się spisze w tym filmie...
We Filmach "Aitraaz" lub "Dhadkan" zagrał super ponieważ umie się wcielić w rolę
Rock z lat 70 jest super!
Ale pomysł z "przerobieniem" Akshaya'a w jedynego i niezastąpionego Travolte (którego uwielbiam!) jakoś mi nie przypadł do gustu. Jak dla mnie Travolta jest tylko jeden i żadna podróbka nie jest chociaż w połowie tak dobra jak oryginał.
Dlatego... mam mieszane uczucia co do filmu.
Ale Aish wygląda super!
SERDECZNIE ZAPRASZAM NA NAJWIĘKSZE, POLSKIE FORUM RANI - rani.pun.pl
Nie sądzę. Znaczy do filmu jestem nastawiona bardzo pozytywnie.
Tylko ten pomysł z Travoltą... eh...
SERDECZNIE ZAPRASZAM NA NAJWIĘKSZE, POLSKIE FORUM RANI - rani.pun.pl
Chyba, że ktoś nie przepada za Akshayem, bo prawdę mówiąc mnie Akshay strasznie z początku denerwował, jego komedie takie trochę irytujące były, ale ostatnio jakoś mi przeszło
E tam Ashkay - patrzcie na Aish ! ; )))
He he Aish Cudownie wyszła na tym zdjęciu
Jak zwykle cudownie Cieszę się ,że już niedługo zobacze ją w takiej roli ;P