Zapraszamy na forum Aishwaryi Rai i nie tylko
List Aishwaryi do gazety ,,Mumbai Mirror "
Poniżej przedstawiamy list, który napisała Aishwarya Rai-Bachchan do redakcji gazety Mumbai Mirror .
List został napisany dlatego, że gazeta opublikowała fałszywe informacje twierdząc, że Aishwarya nie jest w stanie zajść w ciążę, ponieważ choruje na gruźlice żołądka. Aishwarya stwierdziła, że te pogłoski są nieprawdziwe i napisała poniższy stosowny list domagając się przeprosin.
źródło:pinkvilla.com
Sari mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe, ale list zmniejszyłam, możecie go powiększyć klikając na niego.
Dodałam też u góry informację, żeby było wiadomo o co chodzi
zgadzam się bardzo ładne logo
i ładnie się podpisała
pewnie się nie rozpisywała, bo się bała, że jej nerwy puszczą
Nowy użytkownik
No i dobrze, że napisała. !
Jak ja nienawidzę, kiedy gazety piszą jakieś głupoty...!
Mają i tak szczęście, że napisała najpierw list domagając się o przeprosiny a nie od razu pozwała ich do sądu.
A logo faktycznie śliczne.
Antara napisał:
Sari mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe, ale list zmniejszyłam, możecie go powiększyć klikając na niego.
Dodałam też u góry informację, żeby było wiadomo o co chodzi
Spoko Antara Przecież chodzi o to ,żeby było lepiej A nie żeby było po mojemu
Logo i podpis przepiękny
Co do listu to bardzo dobrze że go napisała. Gazety piszą mnóstwo głupstw na temat gwiazd i tylko wywołują podenerwowanie u gwiazd. Aish jako inteligentna i mądra osoba napisała list z domaganiem się przeprosin i moim zdaniem to świetny pomysł, ponieważ jako zapracowana osoba nie miałaby chyba czasu na ciągłe sprawy w sądzie.
Zgadzam się z wami piękne logo i podpis a media lubią robić plotki żeby ktoś przez to miał problemy