Zapraszamy na forum Aishwaryi Rai i nie tylko
Deepika jest realnym zagrożeniem dla Ash.
Wydaje się,że Deepika pójdzie o milę dalej. Od czasu jej debiutu w filmie Om Shanti Om długonoga piękność nie cofa się wstecz.
Dziś Deepika Padukone jest realnym zagrożeniem dla Aishwarya Rai-Bachchan.
Nie tylko z uwagi na jej wygląd i styl, ale też z powodu projektu, który być może ma w ręku.
Pierwsze zdobyła uznanie całej międzynarodowej publiczności za tradycyjny indyjski strój podczas festiwalu filmowego w Cannes. W momencie kiedy Scorsese interesował się osobą Ash, Deepika w tym samym czasie zwróciła uwagę Woody Allena.
Aishwaraya naprawdę powinna brać na poważnie słowa Deepiki według których pragnie dobrych projektów międzynarodowych. Do tej pory tylko Ash była sławna w bollywod i hollywood.
Ash będzie musiała wziąć się ostro do pracy.
bollywood.pun.pl
Moim zdaniem Deepika (z całym szacunkiem) nie ma szans z Aish
Aish to klasa sama w sobie ,a Deepi jest od stosunowo nie dawna na scenie bolly .
Deepika jest świetną aktorką ale to w końcu Aishwarya jest nazywana królową bollywood
Użytkownik miesiaca
Dokładnie, nie po to Ash ma tytuł królowej żeby jej teraz go odebrała Deepika
Ja myślę, że trzeba poczekać czy coś z tego wyjdzie. Wiele takich informacji to często plotki
Ale trzeba przyznać, że Deepika w sari podczas festiwalu filmowego w Cannes prezentowała się bardzo ładnie.
Ja tam myślę że Deepika jest dobrą aktorką ale nie tak dobrą jak Aish. Myśle że jest trochę młolodza od Aishwaryi i może dlatego też zwraca uwagę.. Ale cóż zobaczymy
Podzielam wasze zdania.
To Aish ma tytuł królowej i to się chyba nie zmieni. Deepika jest śliczna i młodsza ale jak ktoś tu wspomnial na ekranie widujemy ją od niedawna Moim zdaniem Aish nie ma się o co martwić.
Ale jak będzie trzeba to miejsca w Hollywood starczy dla obu pań, ale królowa może być tylko jedna
Nie powiedziałabym,że Deepika nie ma szans z Aish. Wiadomo Aishwarya jest cudowną aktorką wiele sama osiągnęła i wkłada w to wiele pracy,ale jednak Deepika może być zagrożeniem. Przypomina trochę Aish ma swoje marzenia jest również piękna,walczy o swoje i chce piąć się w górę.
Tytuł królowej mija tak samo jak kiedyś królem Bollywood był Amitabh Bachchan,a teraz jest Shahrukh Khan.
Chodzi mi o to,że niestety sława niektórych mija. Ale nie dla fanów danego aktora czy aktorki . Dla mnie Shahrukh Khan jest nie zastąpiony,ale niestety jak to powiedzieć starzeje się Zawsze będzie dla mnie najlepszy,ale gdy,że tak powiem nowe pokolenie wejdzie w świat Bolly inny aktor właśnie będzie się wybijał i zdobędzie swoją sławę. Każdy aktor ma swoich fanów dekady.
Aishwarya jest teraz królową,ale nie jest powiedziane kto będzie po niej. Może Deepika,a może ktoś inny.
Dla nas królową będzie Aishwarya,a dla innych Deepika.
Się trochę rozpisałam i odbiegam od tematu jakaś roztkmina życiowa ?
Kibicuję obu paniom , bo obie mają wielki talent, Aishwarya wykształciła już swój styl i swoję klasę . Obu paniom gorąco gratuluję rozwoju i za obie trzymam kciuki.
No tak ale Amitabh Bachchan ma trochę więcej lat niż SRK ,więc nie wiem
Zgadzam się ,że Deepi jest ładna i młoda i wiem ,że ciężko pracuje na swoje sukcesy te małe i te większe jak my wszyscy. Mam nadzieję,że wywalczy swoje ,ale ,że i za razem nie będzie lepsza od Aish