Zapraszamy na forum Aishwaryi Rai i nie tylko
Urok Aishwaryi oczarował fanów.
Najpiękniejsza aktorka z Bollywood Aishwarya Rai oczarowała swych fanów po raz kolejny. Aktorka była w centrum zainteresowania ze względu na jej strój na Prix De Diane.
"Aishwarya miała na sobie klasyczny i zarazem elegancki strój,który nie przytłaczał jej osobowości. Nosi ubrania nie odwrotnie. Jej krawieckie wybory rzadko są chybione. Strój Elie Shab na Prix de Diane doskonale się uzupełnia z jej porcelanową cerą i jest przykładem kobiecych estetyczności."-powiedziała redaktor Vogue India Priya Tanna.
Popularna strona o modzie "Style Bistro" napisała: "Aktorka,która zawsze jest obrazem wysokiego glamour,tym razem zwróciła na siebie wiele głów z poczuciem wyjątkowości mody na imprezie. Bardzo skomplikowane jest szukać zapierającego wdechu w piersi spoglądając na gwiazdę."
Natomiast francuska strona napisała o wyglądzie Ash w ten sposób: "Gwiazda L'Oreal zaimponowała swym pięknem na festiwalu filmowym w Cannes. I po raz kolejny swe piękno pokazała we Francji."
W zeszłym roku aktorka została zauważona w zupełnie w innym spojrzenie na Ascots w Anglii.
Jej strój zrobił wiele zamieszania na imprezie a zarazem został ogłoszony za letni wygląd tego lata.
Użytkownik miesiaca
Niewątpliwie Ash w tej kreacji wygląda oszałamiająco,ona ma ten swój urok i czaruje wszystkich.
Ja na początku nie byłam do tego stroju przekonana a gdy teraz patrzę to mi się spodobał.